5-april-excursie-naar-de-emslandkampenOp 5 April is er een excursie naar de Emslandkampen dit is een vervolg op de lezing...

Wandelingen

Historische wandeling 5 mei 2015

De wandeling die door de Historische Vereniging op 5 mei was georganiseerd trok veel belangstelling. Er verzamelden zich haast 70 personen bij de begraafplaats om aan de wandeling deel te nemen, en zo op diverse plekken in het dorp uitleg te krijgen over de gebeurtenissen tijdens de oorlog en bevrijding. Hieronder kunt u de PDF downloaden van de wandeling. Het is een groot bestand dus het downloaden kan even duren.