De Historische Vereniging Middelstum is opgericht op 27 oktober 2011. Op dit moment bestaat de vereniging uit meer dan 200 leden en 7 bestuursleden.Het logo stelt de begrenzing van de oude gemeente Middelstum voor, met Hippolytus als beschermheilige in het midden afgebeeld.

Inloopmiddag op Ewsum

• Locatie: Ewsum

Het bruisende verenigingleven uit vroegere tijden in Middelstum staat deze inloopmiddag centraal.

Vrijwel iedereen was wel lid van één of andere vereniging, de zangvereniging, de voetbalvereniging, de vrouwenvereniging of een bedrijfsvereniging.

Aan de hand van foto’s en krantenartikelen zullen er bij velen de herinneringen weer naar boven komen. De vereniging hoopt dan ook dat de bezoekers ook nu weer veel foto’s en ander materiaal meenemen naar Ewsum. Er zullen diverse foto’s hangen waarvan de namen ontbreken en de uitdaging is dan ook om alle onbekende namen die middag in te vullen.

De inloopmiddag is voor iedereen gratis toegankelijk.

Ewsum – Oosterburen 1 – Middelstum 13.00 – 16.30 uur