De Historische Vereniging Middelstum is opgericht op 27 oktober 2011. Op dit moment bestaat de vereniging uit meer dan 200 leden en 7 bestuursleden.Het logo stelt de begrenzing van de oude gemeente Middelstum voor, met Hippolytus als beschermheilige in het midden afgebeeld.

Verhalen van weleer

• Locatie: Hippolytushoes

zaterdag 9 februari, Verhalen van weleer

Fré Schreiber, Anna de Vries-Maarhuis en de muziekgroep Magwel komen die zaterdagmiddag in het Hippolytushoes om zowel in streektaal als in het Nederlands, op een veelal humoristische wijze gedichten, anekdotes en verhalen van weleer te laten horen. De sprekers Fré en Anna worden muzikaal afgewisseld door Henk Aikema gitaar en zang, Annemarie Aikema zang en Henk de Vries op contrabas. Er is voldoende gelegenheid voor de bezoekers om hun eigen verhaal te laten horen.
Voor koffie en thee met een lekker hapje wordt gezorgd.

Hippolytushoes – Middelstum – 14.30 uur – gratis toegang